Поново ради Атеље

Ова парафраза чувене реплике из легендарних "Маратонаца" можда звучи чудно, али у време епидемије Ковида-19 то је више него добра вест. Позориште Атеље 212 извешће своју прву представу после скоро петомесечне паузе, наравно, уз поштовање свих епидемиолошких мера предострожности. Део представе чак ће бити изведен на отвореном, на бочној пјацети позоришта. О идеји за представу, о томе како је припремана и како ће бити изведена, говориће Биљана Шего, представница Атељеа 212 за медије.

Ова вест, као и рад "drive in" биоскопа на Ади, послужиће нам као инспирација за наше питање јутра. Слушаоце ћемо питати да ли им недостају позоришта и биоскопи и да ли би се усудили да сада одгледају неки филм или представу у затвореном простору, уз поштовање свих мера.

У јутарњем програму ћемо чути и причу о још једној победи мештана Старе планине и забрани изградње малих хидроелектрана.

Као и сваког петка, један слушалац или слушатељка добиће холтер крвног притиска у нашем Призма квизу, а као увертира у квиз послужиће нам прича о апликацији за мобилне телефоне "Квиз знања из српске културе".

У спортском делу емисије бавићемо се актуелним збивањима у кошарци - Партизан и Црвена звезда имају нове тренере, а полако теку припреме за још једну сезону АБА лиге.

Будите уз ваш Радио Београд!

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво