Живот са епидемијом

Живот с Ковидом-19 постао је тешко предвидив. Једино је извесно да ћемо на дуже време морати да мењамо навике како бисмо се заштитили. Највише зарежаних у Србији тренутно је на територији Београда, па ћемо у јутарњи програм укључити заменика градоначелника Горана Весића да нам пренесе најсвежије информације.

Пратићемо и ситуацију у другим градовима у којим је проглашена ванредна ситуација.

Власти у Грчкој најавиле су да ће од понедељка, 6. јула у 6 ујутро забранити улазак у земљу свим грађанима Србије. Тим поводом чућемо се с нашом дописницом из Атине, а имаћемо и извештај с лица места од колеге Игора Обрачевића.

Такође, чућемо се и с представницом Амбасаде Републике Хрватске у Београду која ће нам рећи да ли и под којим условима грађани Србије могу да путују у ову суседну земљу.

Осим Ковидом-19, бавићемо се и другим актуелним темама. Угостићемо студенте чланове тима „Беоавиа" који се баве прорачуном, пројектовањем и производњом беспилотних летелица.

Најавићемо и веома занимљиву изложбу фотографија које ће бити пројектоване на фасади некадашње зграде Робне куће Београд у Кнез Михаиловој улици.

Проверавамо и каква је ситуација с крпељима овог лета и како се можемо заштитити.

Уредник и водитељ: Миша Стојиљковић.

Будите уз Радио Београд!

Ухвати дан Ухвати дан

Autor:
Група аутора

Јутарњи програм Радио Београда 1!   Ако сте помислили да је то према чувеној латинској изреци "Carpe diem" - у праву сте.  [ детаљније ]

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво