Ухвати дан

Сећате ли се цртаног филма у 19,15 на Првом програму Телевизије Београд, пре "Дневника"? Сећате ли се и колико је то значило најмлађима, па и старијима? На Светски дан анимираног филма, у рубрици "Питање јутра" позваћемо Вас да евоцирамо успомене на то време, па и на омиљене јунаке цртаћа...

Од 6 и 30 до 10 часова говорићемо и о првим резултатима пријављивања сезонских радника у пољопривреди, о ефектима 2. Међународне конференције о корпоративним иновацијама, као и о ниском водостају, загађеном ваздуху, па и од опасности од шумских пожара крајем октобра, кад им време није календарски, али се дешавају због високих температура ваздуха овог Михољског лета.

Поћи ћемо у сусрет конференцији на којој ће бити представљена иницијатива за очување некадашњег логора смрти Топовске шупе у Београду.

Из Института за јавно здравље Србије "Др Милан Јовановић - Батут", у освит великог јубилеја те институције, 95 година постојања, јавиће се наш репортер - бићемо у прилици да чујемо пре других и резултате најновијег истраживања о здрављу деце у нашој земљи.


Представићемо и једну занимљиву иницијативу - покретање Академије омладинског туризма.

 

Са Вама - Елизабета Арсеновић

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво