„ЛАВ премијум“ на Укус фесту од 13. маја
„Пролећни укус Фест“, фестивал домаће хране и пића, биће одржан у суботу 13. маја, у „Метропол палас“ хотелу у Београду. На манифестацији ће бити представљена широка лепеза домаћих производа из целе Србије, али и региона.

Посетиоци „Укус феста“ моћи ће да пробају незаборавне ароме и да уживају у дегустацијама и куповини најукуснијих сирева, сухомеснатих производа и реномираних вина, ликера, домаћих сокова, који ће употпунити савршенство доживљаја. Слана задовољства биће у знаку пршуте, домаћих кобасица, сласних чварака. После доброг залогаја, све тече лагано уз чашу квалитетног пива. Биће представљени и домаћи колачи, чоколаде традиционални џемов и тако даље.
Машту разиграних укуса заголицаће полутврди димљени сир са пистаћима, орасима, сувом шљивом и аронијом, затим маслиново уље ароматизовано љутом паприком и белим луком, хладно цеђено уље од бундеве и мака, сушени парадајз у маслиновом уљу. Незаобилазни су и бесквасни воћни хлеб, али и вино.
Шта се боље слаже уз димљене сиреве, пршуту, чварке и пикантну храну него пиво. Зато ће ову манифестацију савршено употпунити и „ЛАВ премијум“ пиво, које је део овогодишњег „Укус феста“. Сви пунолетни посетиоци ће имати прилику да пробају врхунско пиво на које је компанија „Карлсберг“ изузетно поносна.
У овај производ уложено је 100 одсто знања, пожртвованости и љубави, што заједно са њиховим главним адутом – 100 одсто јечменог слада у пиву, доводи до тога да „ЛАВ премијум“ заиста буде примећен као нешто посебно на тржишту.
У богатом програму фестивала, биће одржан панел на тему „За корак испред – за безбедну и квалитетну храну”, али и бројне радионице и предавања популарних блогера, који ће представити своје кулинарско умеће и пренети своје знање у спремању интегралних пецива на најједноставнији начин. Сазнаћете и како искористити све оно што нам пчеле дарују, кроз радионицу.
Признања, Најбољи укус Србије, специјални жири доделиће најбољим произвођачима хране и пића у девет различитих категорија, као и за најбољу иновацију у производњи.
Такође, жири ће прогласити и најбољег произвођача меда као и органски производ.
Своје гласове даће и посетиоци који ће директно прогласити Гран-при фестивала.
Проглашење победника је у 17 сати.
Спонзор манифестације је „ЛАВ премијум“ пиво.
Посетиоци ће бити награђени, јер их очекују бројна изненађења и поклони. „Укус фест“ у „Метропол палас“ хотелу биће отворен од 11.00 до 20.00 часова, а улаз је бесплатан.
Коментари