Читај ми!

Znanje imanje-17.3.2019.

Kuhinje sveta su nam pokazale da u tanjiru možemo da upoznamo klimu, geografiju i tradiciju jedne zemlje.

Ako smo spremni da udružimo inovacije i običaje, onda idemo u zanimljivu i ukusima bogatu budućnost.

Zato u ovom izdanju Znanja imanja govore: Jovan Lazarević iz sela Kujavica kod Šapca - kako ekonomija povećava hektare lekovitog bilja i čemu godi Angelika. Boris Berisavljević - o praksi u proizvodnji mesa i mleka u Kanadi. Milanče Miletić iz Župe - zašto je sir sa pršutom osvojio kupce. Antonije Jovanović iz Arilja dokle je sve stiglo sušeno voće u medu u diplomatskom paketu.
Urednica: Jasmina Nikitović Stojičić

Коментари

Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
C.T. Toraksa
Поштујте правила пре давања крви на анализу
Adaptacija
„Буђење пацова“ – ново рухо филмског класика Живојина Павловића
slobodan izbor ishrane
Главни град Финске избацује месо како би заштитили климу, осим у ретким изузецима
Prijava za kviz Slagalica
Пријавите се