недеља, 29.04.2018, 11:00 -> 11:43
Znanje imanje
U ovom izdanju emisije podsećamo da je za opstanak u proizvodnji hrane važno da pomirimo ekologiju i ekonomiju. Zato se na salašima u Bačkoj Palanci ovog proleća uz koziji sir gostima služi salata od sveže ubranog maslačka.
Upoznali smo i četiri generacije porodice Đokić iz sela Dobrić kod Šapca koji već 30 godina žive u harmoniji sa prirodom i proizvode mleko. Donosimo i priču o Smilovićima koji žele da zelena Istra bude zelenija. U procesu proizvodnje maslinovog ulja i otpad pretvaraju u sirovinu.
Urednik Jamina Nikitović Stojičić
Novinar Jelena Vukobrat, Dragana Popov
Упутство
Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.
Број коментара 0
Пошаљи коментар