Znanje imanje

U ovom izdanju emisije podsećamo da je za opstanak u proizvodnji hrane važno da pomirimo ekologiju i ekonomiju. Zato se na salašima u Bačkoj Palanci ovog proleća uz koziji sir gostima služi salata od sveže ubranog maslačka.

Upoznali smo i četiri generacije porodice Đokić iz sela Dobrić kod Šapca koji već 30 godina žive u harmoniji sa prirodom i proizvode mleko. Donosimo i priču o Smilovićima koji žele da zelena Istra bude zelenija. U procesu proizvodnje maslinovog ulja i otpad pretvaraju u sirovinu.

Urednik Jamina Nikitović Stojičić

Novinar Jelena Vukobrat, Dragana Popov

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

Коментари

Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
C.T. Toraksa
Поштујте правила пре давања крви на анализу
Adaptacija
„Буђење пацова“ – ново рухо филмског класика Живојина Павловића
slobodan izbor ishrane
Главни град Финске избацује месо како би заштитили климу, осим у ретким изузецима
Prijava za kviz Slagalica
Пријавите се