Stari putevi, novi horizonti, RTS Svet, 19.30

"Kada jelo kuvaš iz duše, ne postoji recept, sigurno ispadne savršeno", otkriva svoju kulinarsku tajnu deda Ivan. Za emisiju "Stari putevi novi horizonti" autora Milovana Terzića, govori kuvar sa dušom.

Kuvar je jedna od najpopularnijih profesija na planeti. Zahteva kreativnost, spremnost na učenje svakog dana, ali i spremnost na timski rad.

Dakle, biti kuvar - ne znači samo pratiti recept i mešati sastojke pred sobom. Koje se još tajne kriju u kuvarskom zanatu - otkriće nam Ivan Mačkovic iz Subotice koji radi u Sloveniji.

Kada jelo kuvaš iz duše, ne postoji recept, sigurno ispadne savršeno, kaže deda Ivan.

Otvoreno za emisiju "Stari putevi novi horizonti" govori kuvar sa dušom.

Autor emisije Milovan Terzić

Urednik Medijske mreže srpske dijaspore mr Mirjana Raičević Tasić

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 02. јун 2024.
22° C

Коментари

Nena
Мамурлук – како преживети дан после
Cigarete
Шта ми се догађа с организмом кад престанем да пушим?
Decija evrovizija
Дечја песма Евровизије
ablacija
Шта је превенција за изненадне болести
Gdjj
Комшије