Читај ми!

Putovanje u životinjsko carstvo na pet kontinenata

Onlajn škola srpskog jezika SAVA organizuje novu edukativnu radionicu pod nazivom „Putovanje u životinjsko carstvo na pet kontinenata“. Radionica će se održati putem Zum aplikacije 17. aprila 2021. godine u 18 časova po srednjoevropskom vremenu.

Škola će se baviti životinjskim svetom na pet kontinenata. Gosti radionice biće Marko Dimitrijević, fotograf svetskog glasa kao i Jovan Memedović, istraživač i poštovalac prirodnih lepota, inače novinar RTS-a. Gosti će govoriti o najinteresantnijim i najopasnijim avanturama koje su doživeli.

Onlajn škola SAVA poziva svu decu i roditelje da se pridruže pustolovini u kojoj će čuti zadivljujuće priče o životinjskim vrstama, plovidbi okeanima, probijanju kroz šume i prašume kao i hodanju po glečerima i istraživanju nepoznatih predela. Učesnici će se baviti i pronalaženjem retkih i neuhvatljivih životinja.

Na radionici je obezbeđen i simultani prevod na engleski jezik.

Onlajn škola srpskog jezika SAVA je inovativna, dinamična i nekonvencionalna nastava srpskog jezika, kulture i tradicije. Škola SAVA gradi mostove između novih pokoljenja u dijaspori i matici Srbiji. Za više informacija možete posetiti sajt škole SAVAedu.com.

среда, 17. април 2024.
6° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво