...ИЗ ЧАСА У ЧАС...

Зеленски у Херсону обећава обнову свега што је уништено; Финска не жели да Украјини донира "хорнете"

Рат у Украјини – 392. дан. Володимир Зеленски обишао је Херсон и поручио да ће обновити све што је уништено у рату. У Бриселу ће се данас и сутра на највишем нивоу расправљати о испоруци муниције Украјини. Шеф кабинета Виктора Орбана рекао је да Владимир Путин не би био ухапшен у Мађарској на основу налога за хапшење МКС-а.

Зеленски у Херсону обећава обнову свега што је уништено; Финска не жели да Украјини донира "хорнете" Зеленски у Херсону обећава обнову свега што је уништено; Финска не жели да Украјини донира "хорнете"

Борбе на истоку земље не јењавају. Најмање девет особа погинуло је током јучерашњег дана услед низа руских ракетних напада на градове широм земље, укључујући Херсон и Запорожје, тврде украјински званичници. Председник Украјине Володимир Зеленски обишао је фронт у близини града Бахмута.

Амерички државни секретар Ентони Блинкен изјавио је да је подршка Пекинга Москви у супротности са интересима Вашингтона, али и да Кина пажљиво прати како свет и САД реагују на рат у Украјини.

Са друге стране, заменик председника Савета за безбедност Русије Дмитриј Медведев оценио је да је порасла претња од нуклеарног сукоба, па и зато што стране државе, како је рекао, сваког дана испоручују оружје Кијеву.

Руски министар одбране Сергеј Шојгу изјавио је да Москва поставља одбрамбене ракетне системе на једно од Курилских острва у северозападном Пацифику.

петак, 26. април 2024.
15° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво