Читај ми!

Због олује отказани возови између Београда и Новог Сада

Због олује и временских неприлика отказано је више полазака возова између Београда и Новог Сада, саопштиле су Инфраструктуре железнице Србије.

Јак ветар који од јутрос дува у Новом Саду на неколико локација у граду рушио је дрвеће и ломио грање. За сада нема информација о штети. Ветар је на Сајлову и Камењару срушио бандере, као и јарбол испред једног хотела.

Због олује и временских неприлика данас у 9.50 сати отказано је више возова између Београда и Новог Сада, саопштиле су Инфраструктуре железнице Србије. 

У информацији наводе да су велика олуја и временске неприлике проузроковали техничке проблеме у функционисању система контактне мреже на деоници између Инђије и Новог Сада.

"Због тога су данас већ отказана четири воза, који су по реду вожње требали да саобраћају између Београда и Новог Сада, а отказани су и поласци путничких возова на овој релацији који су планирани данас до 14.00 сати", наводи се у саопштењу.

Стручне службе "Инфраструктуре железнице Србије" су на терену и раде на отклањању проблема.

"Очекује се да ће у наредних пар сати тешкоће бити отклоњене и функционисање саобраћаја између Београда и Новог Сада бити нормализовано", поручили су из Инфраструктуре.

четвртак, 25. април 2024.
8° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво