Читај ми!

Екологизација: Одговорна исхрана

Исхрана, свакодневни оброци, тако је велики део наших живота, а посвећујемо му све мање времена.

Свакодневно уносимо драгоцену енергију у виду хране у наше тело, а да не знамо ко је ту храну произвео. Не знамо наравно ни на који начин је произведена, да ли је и колико прскана заштитним средствима. У најдрастичнијем случају, деси се и да дејство пестицида није прошло.

Мало нас такође може да се похвали да је недавно угостио пријатеље на лепој вечери или ручку. У овој емисији разматра се проблем модерне културе исхране, храњења с ногу, и разматрају неки други приступи, уз подсећање да раније није било тако. И да је можда потребно вратити се традицији када је трпеза била уточиште, а храна уживање и лек.

Уредник Бојан Главонић

 

 

 

Коментари

Da, ali...
Како преживети прва три дана катастрофе у Србији, и за шта нас припрема ЕУ
Dvojnik mog oca
Вероватно свако од нас има свог двојника са којим дели и сличну ДНК
Nemogućnost tusiranja
Не туширате се сваког дана – не стидите се, то је здраво
Cestitke za uspeh
Да ли сте знали да се најбоље грамофонске ручице производе у Србији
Re: Eh...
Лесковачка спржа – производ са заштићеним географским пореклом