Читај ми!

Од њиве до трпезе

Песма каже: "Пшеница је узрела, и кукуруз жут, од њиве до трпезе, дугачак је пут".

Знање имање

Autor:
РТС

Храна је наша потреба и задовољство, а како да постане добар бизнис? Да ли је у пољопривреди извозна шанса Србије и колико је препознајемо? [ детаљније ]

Који пут су прошли наши домаћини у овој емисији Знање имање говоре:

Отац и син, Пера и Горан Дрезгић из Кузмина на салашу су организовали традиционалну производњу мангулица и производа од мангулица - маст и сланина најтраженије.

Професор доктор Витомир Видовић, са Пољопривреднг факултета у Новом Саду - шта подразумева дугорочна стратегија за раст свињарства у Србији.

Вељко Милошевић из Прислонице - зашто је сомборска љута - прича из Прислонице.

Љубица Грдиниц, са супругом и троје деце преселила из Новог Сада у Црвенку. Захваљујући локалној акцијској групи, "Срце Бачке" креирала је сопствени бизнис.

Цане Јовановић из Заблаћа о селу на 1001 начин.

Уредник: Драгана Попов

Новинари: Љиљана М. Петровић, Ана Маринковић, Миле Новаковић

Коментари

Da, ali...
Како преживети прва три дана катастрофе у Србији, и за шта нас припрема ЕУ
Dvojnik mog oca
Вероватно свако од нас има свог двојника са којим дели и сличну ДНК
Nemogućnost tusiranja
Не туширате се сваког дана – не стидите се, то је здраво
Cestitke za uspeh
Да ли сте знали да се најбоље грамофонске ручице производе у Србији
Re: Eh...
Лесковачка спржа – производ са заштићеним географским пореклом