Читај ми!

Јутарњи програм

Од овог викенда ново кризно жариште у свету. Дронови и балистичке ракете су из Ирана испаљени ка Израелу. Каква је тренутно ситуација? Шта је донела седница Савета безбедности?

У тренутку када је све више алергена у ваздуху, када полен траве и биљака порани за месец дана, а маце са топола забеле приобаља и паркове, добро је да знамо како да препознамо алергијске реакције код деце И старијих, О томе опширније око 6,50.

О инклузивном образовању, правима деце која одрастају на улици, о малој Данки, у прегледу Тема дана говори нам Зоран Пашалић, заштитник грађана.

Кажу да су очи огледало душе и да се у њима види и наше здравље. Многи поремећаји могу да се уоче и да укажу на болести неких органа. Шта нам очи говоре, откриће нам др Бојан Калезић офталмолог из Клинике за очне болести.

Друге вечери Фешн вика све је било у знаку модела рађених по нацртима Ангелине Аћимовић, девојчице која је страдала у масакру основној школи Владислав Рибникар. О емоцијама и моделима говориће нам Светлана Јаћовић, једна од креаторки и Анђелко Аћимовић, Ангелинин тата.

Како ће освета Ирана утицати на цену нафте? Да ли се већ осећа утицај на берзама? И како ће усклађивање акциза од 1. маја утицати на цене горива на пумпама? Гост Јутарњег програма је Томислав Мићовић.

Завршена је сезона у регуларном делу НБА лиге. Хоће ли Денвер успети да одбрани титулу? Да ли је Јокић већ освојио тррећу МВП награду? Пред пут у Колорадо са нама ће бити Мирослав Ћук, аутор емисије „Српско ћоше“ у оквиру ДНВР-а, поткаста из Денвера.

Све чешће можемо да чујемо да неко има синдром нервозних црева. У данашњем Наздрављу објашњавамо зашто и како настају, да ли можемо да их смиримо?

Пред нама је Европско првенство за жене и мушкарце у боксу, у Хали “Александар Николић” почиње данас и траје до 29. априла. Какве су шансе наших боксера?

Сања Анастасиа, првакиња Опере Народног позоришта у Београду, добитница је престижне медјународне награде “Златна статуа”. О наступима широм света и награди, говори нам при крају емисије.

уредник: Душица Тасић; водитељ: Оливера Перковски

Коментари

Nena
Мамурлук – како преживети дан после
Cigarete
Шта ми се догађа с организмом кад престанем да пушим?
Decija evrovizija
Дечја песма Евровизије
ablacija
Шта је превенција за изненадне болести
Gdjj
Комшије