Читај ми!

Породична мрежа, 3. циклус

Eпизода 3: Последице дигиталног насиља

Иако постоји убеђење да због тога што се не дешава у физичком простору дигитално насиље оставља мање последицe, најновијa искуства то потпуно демантују. Како се осећају жртве агресије на интернету, какве последице оно има и по физичко, а не само ментално здравље, како ближњи могу да им помогну да мање трпе, нека су од питања која психолошкиња Ана Мирковић поставља породицама Стефановић и Вукадиновић.

Епизода "Последице дигиталног насиља" емитује се премијерно у суботу 06. априла од 12.30 на РТС 1 и у недељу 07. априла на РТС 2 у 9.30.

Серијa "Породична мрежа" део је пројекта Безбедност деце на интернету који се реализује уз финансијску подршку и у сарадњи са Министарством информисања и телекомуникација.

Екипу серије чине: водитељ и сценариста Ана Мирковић, главни координатор пројекта и одговорни уредник Редакције школског програма Невена Младеновић Благојевић, продуцент Драгана Богдaновић, дизајнер звука Срђан Филиповић, монтажер Марко Пeтковић, директор фотографије Сима Димитрић, уредник серије Тамара Вешковић и редитељ Милан Јовановић.

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара