Читај ми!

У сусрет Европском првенству 2024 - репрезентација Словеније

У среду од 11 часова и 40 минута само на Првом програму РТС-а емитујемо и седму специјалну емисију У сусрет Европском првенству у фудбалу - Немачка 2024. Овога пута представљамо вам ривала Србије у групи Ц, селекцију Словеније.

Ове среде директно из Љубљане, Крања и Марибора, представљамо вам селекцију Словеније, по многима највећег ривала Србије за пролаз у осмину финала.

Новинар Немања Матић ће вас повести кроз престоницу, преко Крања до Марибора, где се дружио са највећим фудбалским именима словеначког фудбала.

Пред нама су ексклузивни интервјуи са селектором Матјажом Кеком и неким од најбољих фудбалера Словеније, Шпораром и Бијолом.

За РТС је ексклузивно говорио и председник Фудбалског савеза Словеније Раденко Мијатовић, али и чувени спортски новинари Андреј Миљковић из Екипе и Саша Јерковић са РТВ Словеније.

Ту су и ексклузивни интервјуи са легендама, Златком Заховичем који је дочекао нашу екипу у Матибору и са Славишом Стојановићем, бившим тренером Црвене звезде и селектором Словеније и Летоније са којим се екипа РТС-а дружила у Љубљани.

Пред нама су и неизоставне занимљивости, али и приче из историјата. Присетићемо се и епског меча између Словеније и Југославије 2000. на Европском првенству у Холандији и Белгији, а чућемо и каква су очекивања Словенаца на предстојећем Европском првенству у Немачкој овог лета.

Видећемо и како су изабраници Матјажа Кека савладали Роналдову Португалију са 2:0 на препуном стадиону Стожице у припремном мечу уочи Еура у Немачкој.

Среда, од 11 часова и 40 минута само на Првом програму РТС-а, емисија У сусрет Европском првенству у фудбалу - Немачка 2024.

Аутор и водитељ је Немања Матић.

Сниматељ Александар Ховјецки.

 

Коментари

Nena
Мамурлук – како преживети дан после
Cigarete
Шта ми се догађа с организмом кад престанем да пушим?
Decija evrovizija
Дечја песма Евровизије
ablacija
Шта је превенција за изненадне болести
Gdjj
Комшије