Читај ми!

Порођај

Наставља се здрава мисија у РТС ординацији и она доноси нове приче. Како је превазишао један од својих највећих животних стресова откриће трубач Дејан Петровић, а психолог ће дати корисне савете. Централна тема биће посвећена порођају, а на крају ће нутриционисткиња разјаснити све о супама и чорбама.

У првом делу емисије "Моја борба" гост ће бити трубач Дејан Петровић. Он ће отворено говорити о томе колико је психички тешко поднео саобраћајну несрећу коју је доживео, али и шта је се догодило годинама после због чега је потражио помоћ психијатра. Психолошкиња Снежана Мрвић разјаниће шта је траума, а шта стрес и како препознати анксиозност.

У "Ординацији" ће бити речи о порођају. Др Слађана Михајловић, гинеколошкиња из КБЦ "Др Драгиша Мишовић“ ће објаснити који су важни моменти порођаја, да ли епидурална анестезија помаже или одмаже, колико треба да траје природни порођај и још много тога корисног.

Нова рубрика емисије "Све о…" биће о супама и чорбама. Нутриционисткиња Јована Ранисављев ће открити која је супа најбоље предјело, да ли је здраво јести је врућу, када се стваља першун и друге корисне информације.

Ауторка и водитељка је Марија Поповић.

Редитељка је Татјана Симић.

 

 

РТС ординација РТС ординација

Autor:
РТС

Ауторка Марија Поповић нову, осму ТВ сезону отвара уз престижно признање Youtube платформе, за 100.000 пратилаца званичног канала "РТС Ординација". [ детаљније ]

Коментари

Nena
Мамурлук – како преживети дан после
Cigarete
Шта ми се догађа с организмом кад престанем да пушим?
Decija evrovizija
Дечја песма Евровизије
ablacija
Шта је превенција за изненадне болести
Gdjj
Комшије