Екоагрономија

Еколошка димензија одрживог развоја односи на активности усмерене ка очувању и заштити биодиверзитета и природних ресурса а економска димензија подразумева тежњу ка континуираној производњи.

Како ускладити једно и друго у овој емисији Знања имања говоре:

Јован Миливојевић, о моделу руралног развоја на заштићеном подручју Бојчинска шума спаја туризам, мангулице и еколошку производњу хране.

Иван Топајић на управо одржаном сајму Агробелгред у Београду говори нам о томе како се развијају и чувају аутохтоне врсте воћа и поврћа.

Малиша Лазић из села Лозовик код Велике Плане о повртарству као извору породичне сигурности.

Мирослав Стојановић из села Придворице код Смедерева, колико су мудру домаћини да газдинство препусте младости.

Новинари: Драгана Попов, Љиљана М. Петровић

Знање имање

Autor:
РТС

Храна је наша потреба и задовољство, а како да постане добар бизнис? Да ли је у пољопривреди извозна шанса Србије и колико је препознајемо? [ детаљније ]

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара