Културни дневник

На 18. Међународној изложби архитектуре у Венецији Републику Србију представља рад "У рефлексијама...“. Наши гости су Ива Њуњић и Тихомир Дичић, аутори пројекта.

У Свечаној сали САНУ одржани су избори за новог председника, два потпредседника и генералног секретара.

Балет Тоскане извео је чувену представу класичног балета "Бајадера“, у кореографији Микела ди Стефана на модеран начин у "Атељеу 212“ у оквиру Фестивала игре.

ТВ филмови настали у продукцији РТБ-а од 1960. до 1990. године приказују се у Загребу у Кину “Тушканац“ . Дани српског филма "Поново ради биоскоп - ТВ филм“ трају до 2. априла.

Књижевно стваралаштво Драгана Јовановића Данилова представљено је у оквиру програма "Уметник у фокусу“ у Културном центру Војводине у Новом Саду.

51. Међународно такмичење Музичке омладине завршено је доделом награда најуспешнијима у Коларчевој задужбини.

У Санкт Петербургу је отворена изложба посвећена јубилеју руског балета.

Сваке вечери од понедељка до петка на Првом програму после Дневника у 23 емитује се Културни дневник. Емисија је пресек најзначајнијих вести из уметности, културе, али и поп културе, дизајна, нових технологија. Новинари, дописници, сарадници РТС-а јављају се свакодневно са места најважнијих и најзанимљивијих догађаја. Гости Културног дневника су водеће личности из света културе и уметности.

Уредник: Биљана Бралушић Јовановић

Реализатор: Маја Мандић

Монтажер: Бранислав Поповић

Културни дневник Културни дневник

Autor:
РТС

Сваке вечери од понедељка до петка, на Првом програму РТС-а, после Дневника у 23. Обиље информација, извештаји, и анализа критичара. [ детаљније ]

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво