Читај ми!

Душан Тадић у "НТЦ квизу"

Право из Катара, капитен српске фудбалске репрезентације наћи ће времена да се укључи директно у прву полуфиналну трку "НТЦ квиза". Будите са нама у суботу, 3. децембра у 11:55 на Првом програму Телевизије Србије и чујте шта је Душан Тадић поручио нашим такмичарима!

Кажу да је фудбал најбитнија споредна ствар на свету. Сада, док траје светско првенство, чини се да је фудбал постао и главна тема, како међу одраслима, тако и међу децом. Седимо поред екрана, навијамо, вичемо, скачемо, баш као да ће то имати утицаја на коначни резултат!

Свесни да је то тако, замолили смо капитена српске фудбалске репрезентације, Душана Тадића, да нам се јави из Катара, да зада задатак нашим такмичарима и подржи их, баш као што наши такмичари подржавају наше фудбалере.

И ето Душана Тадића у директном обраћању нашим полуфиналистима. Признајте, то се не пропушта!!!

А до игре изненађења, у којој је гост наш капитен, тимови Бус и Марс водиће озбиљну борбу за поене. То су два изузетна тима, који идеју воде у ваздуху као лопту, за потребе убрзања давања одговора укључују резервни мисаони погон и одбрану користе само за одбрану од досаде. Успешно се клацкају, откривају шифре, јуре логику у нелогичним причама, спајају речи, праве куле... све у свему - лудо се забављају, учећи, мислећи, речју - играјући се из све снаге.

Ах, да, обузети фудбалом, нисмо и рекли који су тимови наши полуфиналисти, то су НТЦ тим, екипе Марс, Бус и Тим Њ. Не зна се који је од ког бољи и зато ће наредне утакмице, пардон, епизоде бити најузбудљивије до сада!

Будите са нама, сазнајте који тим иде у финале, а који ће се борити за треће место... Место и време познати - субота (03. децембар) у 11:55, Први програм Телевизије Србије. Ако вам промакне епизода, репризно емитовање је у недељу у 8:30 на Другом програму, а епизода се одмах после емитовања поставља на youtube-канал. За све оне који нису у могућности да гледају епизоду преко малих екрана, могу да је гледају и на нашем порталу www.rtsplaneta.rs.

Уредница и сценаристкиња квиза је Јелена Попадић Сумић, аутор квиза др Ранко Рајовић, аутор питања Вук Рајовић, коме је, уз помоћ Марине Илић и Катарине Рајовић, додељена и супервизорска палица. Сценограф је Горан Јоскимовић, композитор Милан Станковић SevdahBABY, спикер Драган Вучелић, а највећи навијач и пријатељ наших такмичара је глумац водитељ - Миљан Прљета! Квиз је произведен у продукцији Традегатор011.

Квиз је подржан од стране Министарства просвете, науке и технолошког развоја, Савеза учитеља Србије и Удружења васпитача Војводине.

Најлепше је учење - учење кроз игру!

НТЦ квиз

Autor:
РТС

„НТЦ квиз“ се емитује сваке суботе у 12:05ч на Првом програму Телевизије Србије. У питању је права мождана авантура, коју зачињава велика количина дечје радости. А радости је највише у игри и зато смо у помоћ позвали пријатеља деце и великог заговорника игре, творца НТЦ система учења, др Ранка Рајовића! [ детаљније ]

Коментари

Nena
Мамурлук – како преживети дан после
Cigarete
Шта ми се догађа с организмом кад престанем да пушим?
Decija evrovizija
Дечја песма Евровизије
ablacija
Шта је превенција за изненадне болести
Gdjj
Комшије