Студио 3

Ове суботе причало се о банкама и дужницима. Видели смо недостатак емпатије, разумевања и солидарности. Да ли само дужници знају како им је? Како је живети у дуговима, кредитима, са малим платама а високим курсом? Гошћа у овом делу емисије је Горица Нешовић, жена у чијој биографији стоји да "има сина, мачку и кредит на 20 година".

Оно о чему се ћути јесте да људи који не желе да ћуте пролазе лоше. Како је Зоран Миливојевић од омиљеног психотерапеута постао шарлатан? Зашто не умемо да чујемо другачије мишљење? Да ли је данас храбро рећи нешто ново, нешто што не мисли већина? Гост је Мухарем Баздуљ.

Оно што нас занима јесте зашто су серије постале важније од филмова? Како се догодило да у њима играју највећи глумци, да коштају више и доносе више. Да ли то значи да је филм мртав, као што каже један саговорник Студија 3.

Гост емсије је Гордан Кичић, за њега смо открили шта ће се десити са београдским биоскопима.

Писмо себи писао је Матија Бећковић.

Видећемо шта данас зна чувени чаробњак речи.

 

Студио 3 Студио 3

Autor:
Славко Белеслин, Наташа Миљковић и Маја Николић

Емисија за оне којима телевизор није склониште од живота. О чему се прича, о чему се ћути, отварамо интриге и тајне које нас занимају. Политика је само последица, наша тема је живот. [ детаљније ]

Коментари

Nena
Мамурлук – како преживети дан после
Cigarete
Шта ми се догађа с организмом кад престанем да пушим?
Decija evrovizija
Дечја песма Евровизије
ablacija
Шта је превенција за изненадне болести
Gdjj
Комшије