Читај ми!

Пекиншке патке и српске коке

Зашто Кинези патку једу са шећером и да ли су коке срећне кад им јаја коштају као да су златна?

Око магазин Око магазин

Autor:
Горислав Папић

Сваког радног дана у 18:25 - најактуелније политичке, спољнополитичке, економске и друштвене теме. Најзанимљивије приче о култури, најатрактивније репортаже. [ детаљније ]

Други круг председничких избора у Француској одржава се 6. маја. Бирачи кажу да немају за кога да гласају, да им кандидати не нуде ништа ново, а и оно што нуде – не свиђа им се. Анализирамо ко би могао да победи и како тече кампања?

Ускрс је за неке најрадоснији празник, а нарочито за оне који продају кокошија јаја по никад вишим ценама. Ускоро би се могло догодити да јаја поскупе и мимо празника када се туцају, због нових прописа Европске уније којима ће морати да се прилагоди и Србија. Истраживали смо да ли овдашње кокошке имају довољно комфора.

Наш репортер боравио је у Кини, истраживао је каква је тамо храна, колико су укуси разноврсни и како се на кувању може докторирати. Проверили смо и шта данас раде брице у Србији.

Коментари

Da, ali...
Како преживети прва три дана катастрофе у Србији, и за шта нас припрема ЕУ
Dvojnik mog oca
Вероватно свако од нас има свог двојника са којим дели и сличну ДНК
Nemogućnost tusiranja
Не туширате се сваког дана – не стидите се, то је здраво
Cestitke za uspeh
Да ли сте знали да се најбоље грамофонске ручице производе у Србији
Re: Eh...
Лесковачка спржа – производ са заштићеним географским пореклом