среда, 10.12.2025, 18:00 -> 11:37
štampajЗнање имање-1.12.2024.
Јесен нам полако измиче а зима долази. Шта смо спаковали у теглице, где се шире мириси дуња и хоће ли млади спасити ресурсе којима располажемо у овој емисији Знања имања говоре:
Јелена Божић и Рик ван дер Линден, Српкиња и Холанђанин у селу Горња Трешњевица код Аранђеловца спремају за своју будућност засад шљива.
Гордана Глишић из села Шуме код Тополе познатија још као Гоца Јагодица - како настају укуси и мириси Шумадије.
Вишња Марјановић, о највећем дуњару на Балкану - чији се мирисни и укусни род шири у свету и код нас.
Винар Александар Поповић из Петровца на Млави - зашто из овог краја долазе лепа и квалитетна црвена вина.
Коментари