Мира Адања Полак: Ексклузивно – Господин са шест звездица – Ален Дикас

Кувар и уметник који је добио шест Мишлинових звездица за квалитет, говори о културолошком и емоционалном доживљају хране.

Ексклузивно о строгости, преданости, креативности, радозналости и поверењу у сараднике и о томе како се долази до квалитета који гарантују његово име и ресторан у Монте Карлу у којем ради.

Коментари

Da, ali...
Како преживети прва три дана катастрофе у Србији, и за шта нас припрема ЕУ
Dvojnik mog oca
Вероватно свако од нас има свог двојника са којим дели и сличну ДНК
Nemogućnost tusiranja
Не туширате се сваког дана – не стидите се, то је здраво
Cestitke za uspeh
Да ли сте знали да се најбоље грамофонске ручице производе у Србији
Re: Eh...
Лесковачка спржа – производ са заштићеним географским пореклом