Читај ми!

Знање имање-31.7.2022.

Постоји време за садњу, време заливања, ђубрења и време када сваки плод мора да се убере. Беремо плодове нашег рада, резултате нашег знања, временских прилика и организације.

Зато у овом издању Знања имања говоре:

Ана Никодијевић из села Овсиште - како спаковати овогодишњи род у флаше и теглице који чува наше здравље током целе године.

Момчило Пауновић са Рудника  - где је настала шљива ранка и зашто је боровница дружељубива воћка.

Милорад Дамјановић - како га је љубав према коњима задржала у селу поред Ваљева, а ту љубав дели са свима на ранчу Хармонија.

Горан Јованкић - како су се сложили Шумадија и Срем у игри и песми.

Драгољуб Миловановић из Новог Сланкамена - дугу традицију воћарства чува упркос изазовима тржишта. Воћњак са погледом на ушће Тисе у Дунав одмара и душу и тело.

Драгана Панић - како је пустињска ружа под Тителским брегом постала уносан породични бизнис.

Коментари

Da, ali...
Како преживети прва три дана катастрофе у Србији, и за шта нас припрема ЕУ
Dvojnik mog oca
Вероватно свако од нас има свог двојника са којим дели и сличну ДНК
Nemogućnost tusiranja
Не туширате се сваког дана – не стидите се, то је здраво
Cestitke za uspeh
Да ли сте знали да се најбоље грамофонске ручице производе у Србији
Re: Eh...
Лесковачка спржа – производ са заштићеним географским пореклом