Читај ми!

РТС Ординација 6Ц-13.емисија

На почетку емисије ће своје искуство поделити мама која се 14 година борила за потомство и после 14. вантелесне оплодње добила ћерку. Централна тема биће посвећена омикрон соју вируса корона и ефикасности вакцина на овај сој, а на крају ће нутрициониста разјаснити које намирнице могу да утичу на добру концентрацију.

У првом делу емисије "Моја борба" гошћа ће бити Сандра Јовановић, председница удружења "Шанса за родитељство". Она ће поделити своју невероватну причу о успешној борби за потомство. После 14 година борбе успела јој је тек 14. вантелесна оплодња. Она ће искрено говорити о тренуцима среће, али и туге и како су се она и супруг сваки пут опорављали после неуспеха.

"Ординација" - Централна тема емисије биће посвећена новом соју вируса корона, омикрон соју, и вакцинама против ковида 19 проф. др Милош Марковић, имунолог са Института за микробиологиију и имунологију Медицинског факултета у Београду, разјасниће да ли су постојеће вакцине довољно ефикасне против омикрона, које најбоље штите, да ли су вакцинисани инфективни и могу ли пренети вирус, да ли тестови и даље добро откривају присуство корона вируса и још много тога корисног.

У добро познатој рубрици "Храна као лек" биће речи о намирницама које утичу на добру концентрацију. Нутрициониста Марија Стајић објасниће шта утиче негативно, а шта би могло да утиче позитивно када се, рецимо, учи или ради.

Ауторка и водитељка је Марија Поповић.
Редитељ је Ненад Кркелић.

Коментари

Soraja
Шарлен од Монака – услови да се избегне развод
2ЈТ (за оне који нису са ДорЋола је ДВАЈТ
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Rocester Ny
Добротвор из Канаде
Deca
Чуваркућа – Моћна биљка за дуг и здрав живот
Leskovac
Бесплатна вантелесна оплодња и у Нишу