На вечери код: Јелена Живановић Зана

Као четврта представница тима "Бибер", Јелена Живановић Зана ће у свом дому на Дорћолу, угостити шесторку из тима "Со": Сузану Манчић, Бојану Ординачев, Изворинку Милошевић, Марка Кона, Бојана Маровића и Владу Ковачевића.

Домаћица, духовита и насмејана Јелена Живановић ће гледаоцима открити како је захваљујући чувеном Бреги постала певачица једне од најдуговечнијих група у региону, како се на наговор Марине Туцаковић доказала и као текстописац али и у чему је то - "једнако добра као у певању".

Такође, поверила је и да је заиста са супругом Жиком својевремено разматрала да обоје промене презиме у Зана. У емисији ћете видети како повлашћени статус, у дому Живановића има - малтезерка Кокица...

У овој емисији "На вечери код..." сазнаћете и какве се њоке праве на Златибору, зашто је за панакоту "најважнији састојак љубав", због чега такмичарски тим у ком је Изворинка Милошевић "мора да воли псе" и колико су Јеленини гости били вешти и успешни у некада врло популарној игри "пантомима".

Учесници ТВ серијала "На вечери код..." су: Ненад Кнежевић Кнез, Јелена Живановић, Изворинка Милошевић, Гоца Лазаревић, Драгица Радосављевић Цакана, Сузана Манчић, Бане Томашевић, Бојана Стаменов, Марко Кон, Бојан Маровић, Бојана Ординачев, Влада Ковачевић...

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара