Знање имање-21.4.2019.

О слави живота и стварања у овом издању "Знања имања" говоре:

Бора Јовић - како је у подруму Малча остварио концепт свога деде. Стварање од њиве до трпезе у складу са законима природе. Маријана Петровић - зашто је важно да негујемо породични посао и правимо простор за будуће генерације. Ненад Ранђеловић - показује природне лепоте и културно-историјско наслеђе Сврљишких планина - зове људе из целог света да се госте и уживају. Породица Васић из Бело - како се споразумевају са странцима и како је баш њихов сир ушао у банку хране Србије. Марко и Олга Требушак из села Равни у Словенији о могућностима које нуде европски фондови за развој производње хране и етно туризма.

Уредница: Јасмина Никитовић Стојичић 

Коментари

Nena
Мамурлук – како преживети дан после
Cigarete
Шта ми се догађа с организмом кад престанем да пушим?
Decija evrovizija
Дечја песма Евровизије
ablacija
Шта је превенција за изненадне болести
Gdjj
Комшије