недеља, 21.09.2025, 11:00 -> 15:39
štampajЗнање имање: Од њиве до трпезе
Песма каже: "Пшеница је узрела, и кукуруз жут, од њиве до трпезе, дугачак је пут".
Који пут су прошли наши домаћини у овој емисији Знање имање говоре:
Отац и син, Пера и Горан Дрезгић из Кузмина на салашу су организовали традиционалну производњу мангулица и производа од мангулица - маст и сланина најтраженије.
Професор доктор Витомир Видовић, са Пољопривреднг факултета у Новом Саду - шта подразумева дугорочна стратегија за раст свињарства у Србији.
Вељко Милошевић из Прислонице - зашто је сомборска љута - прича из Прислонице.
Љубица Грдиниц, са супругом и троје деце преселила из Новог Сада у Црвенку. Захваљујући локалној акцијској групи, "Срце Бачке" креирала је сопствени бизнис.
Цане Јовановић из Заблаћа о селу на 1001 начин.
Уредник: Драгана Попов
Новинари: Љиљана М. Петровић, Ана Маринковић, Миле Новаковић
Коментари