Знање имање: Будимо повезани

У време свеопште кризе, како за велике тако и за мале, најважније је да будемо повезани: произвођачи и прерађивачи, мали предузетници са добављачима, а добављачи са купцима. У том економском кругу - једни друге подржавају.

Зато у овој емисији Знања имања говоре:

Ненад Ристић, власник домаће млекаре Мај Плус из села Дрежница - без добрих коопераната нема квалитетног сира и кајмака.

Жене из социјалног предузећа Традиција југа - са домаћим специјалитетима траже пут до тржишта.

Породица Мирилов из Бачког Градишта - махунаркама чувају земљиште и здравље, повезали су се Мађарима, па заједно од леблебије праве чипс, а од шумадијског кукуруза безглутенско брашно.

Миодраг Тодоровић из села Грабовац код Обреновца - о путоказима здравља између дарова природе и природе савременог живота.

Драгана, Маја и Марија Алексић - о вину које је женских руку дело, о винском путу и препознатљивости Врања као виноградарског краја...

Новинари: Драгана Попов, Јелена Вукобрат, Љиљана М.Петровић, Радица Смиљковић

Коментари

Da, ali...
Како преживети прва три дана катастрофе у Србији, и за шта нас припрема ЕУ
Dvojnik mog oca
Вероватно свако од нас има свог двојника са којим дели и сличну ДНК
Nemogućnost tusiranja
Не туширате се сваког дана – не стидите се, то је здраво
Cestitke za uspeh
Да ли сте знали да се најбоље грамофонске ручице производе у Србији
Re: Eh...
Лесковачка спржа – производ са заштићеним географским пореклом