Промис: Лабораторија бакиних укуса

Иако житарице попут пшенице, кукуруза, јечма, пиринча и овса чине темељ правилне исхране и обезбеђују велики део енергије и хранљивих материја за наш организам, удео калорија које потичу од ових намирница опао је у последњих петнаестак година.

Нутритивни квалитет хране од жита углавном је лош, јер се она производи од рафинисаних сировина уз употребу прехрамбених адитива. Како би се поправио квалитет пекарских производа, потребне су иновације у технологији обраде.
У дванаестој епизода серијала завирите у лабораторију бакиних укуса и погледајте како наши научници оживљавају традиционалну припрему хлеба.

Коментари

Nena
Мамурлук – како преживети дан после
Cigarete
Шта ми се догађа с организмом кад престанем да пушим?
Decija evrovizija
Дечја песма Евровизије
ablacija
Шта је превенција за изненадне болести
Gdjj
Комшије