Знање имање

Кухиње света су нам показале да у тањиру можемо да упознамо климу, географију и традицију једне земље. Ако смо спремни да удружимо иновације и обичаје, онда идемо у занимљиву и укусима богату будућност.

Зато у овом издању Знања Имања говоре: Јован Лазаревић из села Кујавица код Шапца- како економија повећава хектаре лековитог биља и чему годи Ангелика.

Борис Берисављевић- о пракси у производњи меса и млека у Канади.

Миланче Милетић из Жупе зашто је сир са пршутом освојио купце.

Антоније Јовановић из Ариља докле је све стигло сушено воће у меду у дипломатском пакету.

Уредник: Јасмина Никитовић Стојичић
Новинари: Љиљана М. Петровић, Драгана Попов

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара