Знање имање

Мали произвођачи хране су наша шанса. На Златибору смо обишли породице које желе да зрно претворе у месо а месо у готов производ - златиборски пршут.

У Банатском Новом Селу обишли смо вредне и хумане домаћине.

За ову емисију Знања Имање говоре: породица Ивановић о изазовима сточарства.

У Банатском Новом Селу откривамо како је традиционална рецептура за производњу сирћета сачувала задругу.

Мирослав Веселиновић из Сремских Карловаца говори о брендирању ризлинга.

Уредник: Јасмина Никитовић Стојичић
Новинари:Љиљана М. Петровић, Драгана Попов

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара