Читај ми!

Јутро ће променити све, 30. и 31. спојене

Прича избегава клише у представљању генерацијских тема, одликује се специфичном емотивношћу и софистицираним хумором. Преко борбе са животним изазовима једне генерације, серија покушава и да дочара дух Београда данас: говори о онима који живе у њему, онима који из њега одлазе, али и онима који му се поново враћају. Прати живот четворо тридесетогодишњака кроз период од годину дана.

Љуба покушава да се приближи Ивони, и да буде што присутнији у њеном животу. Он се заиста мења. Саша прихвата додатне обавезе у "Депадансу", како би показала Дини своју одговорност и радну посвећеност. Анђели постаје све сумњивији статус новог колеге Младена Димитријевића, који "тихо" преузима њене послове на факултету.

Саша одлучује да се суочи са Филипом, кога већ дуго избегава, и да покуша некако да изглади однос са њим. Анђела одлази код свог професора Ћирића, да му се пожали на, за себе неповољан, развој догађаја на факултету. У међувремену, добија једну непријатну информацију.

Улоге тумаче: Небојша Дугалић, Андрија Кузмановић, Анита Манчић, Никола Ракочевић, Исидора Симијоновић и Јована Стојиљковић.
Сценаристи: Маја Пелевић, Димитрије Кокановић, Милан Марковић Матис, Борис Груровић и Филип Вујошевић.
Режија: Горан Станковић, Владимир Тагић и Милица Томовић.

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво