Култура поднебља: Кувар из аустралијске шикаре

Пустара у забаченој унутрашњости Аустралије... То је једна од најсушнијих области у свету. Температуре редовно премашују четрдесет степени.

Јалова природа је, међутим, хиљадама година отхрањивала домороце. Кувар Марк Олив, и сам абориџинског порекла, настоји да проникне у тајне ове дивљине. У кухињи Блек олив кетеринга, у Мелбурну, он припрема дегустацију током које ће гостима представити домородачку кухињу, зачине али и ларве оса које још нису пробали.

реприза, 12. јануар у 01:45 и 08:45

Коментари

Da, ali...
Како преживети прва три дана катастрофе у Србији, и за шта нас припрема ЕУ
Dvojnik mog oca
Вероватно свако од нас има свог двојника са којим дели и сличну ДНК
Nemogućnost tusiranja
Не туширате се сваког дана – не стидите се, то је здраво
Cestitke za uspeh
Да ли сте знали да се најбоље грамофонске ручице производе у Србији
Re: Eh...
Лесковачка спржа – производ са заштићеним географским пореклом