Хало, овде Јапан 24-24

И у овој, последњој епизоди колажног серијала, Кјари Памју Памју и Реј Мастрођовани откривају нам појмове, културу и традицију Јапана.

У редовној рубрици Јапан АБЦ, суши је појам на слово С. Суши представља понос и традицију Јапана. Ово јело се може наћи у целом свету, а прави се тако што се туна, икра, лосос и други морски плодови ређају на сирћетом зачињен пиринач. Суши какав данас познајемо постоји већ 200 година и није се јео у ресторанима већ на улици, а продавао се на тезгама. Имате прилику да погледате како се припрема едомае суши по старом токијском рецепту. У рубрици Писма гледалаца Кјари одговара на питања гледалаца из Чилеа и Аргентине, а професор Ичија Накамура у својој рубрици Ичијина поп култура говори о масажној фотељи

24. септембар у 00:05 и 08:05

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара