Читај ми!

Маљковић о наступима Васића на ОИ: Милош тешко, Соња ће вероватно играти

Председник Олимпијског комитета Србије Божидар Маљковић рекао је данас да су шансе да веслач Милош Васић наступи на Олимпијским играма мале, док је ситуација око његове супруге и кошаркашке репрезентативке Србије Соње Васић нешто боља.

Први човек ОКС потврдио је да је брачни пар Васић заражен коронавирусом и потом открио какво је њихово тренутно стање. О томе је у Јутарњем програму РТС-а говорио и министар спорта Вања Удовичић.

"Одлазећи у Токио, утврђено је да је он позитиван. Ми смо стално у контакту са нашом амбасадом, људима који тамо раде. Радимо на томе да га повучемо из Токија. И даље не знамо шта ће бити", рекао је Маљковић. 

Поручио је да су мале шансе да Милош Васић наступи на Играма у Јапану, али да је са Соњом ситуација мало другачија.

"Правила су таква да он тамо мора да буде 14 дана у карантину. Што се тиче његовог наступа, не бих хтео да прејудицирам, али мислим да не може. Ја мислим да неће моћи и неко ће морати да га замени. Да ли ће бити та снага и брзина – неће. Јер, подсетићу вас, Васић и Мачковић су убедљиво први ове године. Милош има температуру 38,5. Соња је добро, много боље од Милоша и вероватно ће играти", закључио је Маљковић.

Подсетимо, Соња Васић је одређена да носи заставу Србије на церемонији свечаног отварања заједно са ватерполистом Филипом Филиповићем.

уторак, 30. април 2024.
20° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво