Читај ми!

Београд и Србија од 21.00 дочекују хероје из Токија (РТС1)

На култном месту српског спорта на платоу Скупштнине града Београда организован је свечани дочек олимпијског тима Србије који ће на легендарни балкон изаћи после историјског успеха и освајања девет медаља у Токију. Већ традиционална манифестација почиње у 21 час, а сви који не могу да дођу до платоа, могу је пратити у директном преносу на Првом програму РТС-а.

После највећег успеха Србије на Олимпијским играма следи шампионски дочек наших спортиста, а пре изласка на већ легендарни балкон биће организован музичко-спортски програм.

 

Због рекордног броја освојених медаља током три вечери бојама заставе Србије биће обасјани Мост на Ади, Бранков мост, Палата Албанија и фонтана на Славији.

Златне медаље освојиле су Милица Мандић и Јована Прековић, као и ватерполо репрезентација, сребро је изборио стрелац Дамир Микец, а бронзане медаље су припале баскеташима, одбојкашицама, стрелцу Миленку Себићу, теквондисткињи Тијани Богдановић и рвачу Зурабу Датунашвилију.

Поред славља у Београду, Прековићевој ће бити организован дочек и у родном Аранђеловцу.

Већ традиционална манифестација сусрета наших најбољих спортиста и навијача почиње у 21 час, а сви који не могу да дођу до платоа Старог двора, могу је пратити у директном преносу на Првом програму РТС-а.

уторак, 30. април 2024.
22° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво