Читај ми!

Још одбеглих спортиста

После камерунских спортистa, џудиста из Конга и још тројица чланова делегације ове земље нестали су у недељу увече после свечане церемоније затварања Игара у Лондону.

Џудиста из Конга Седрик Мандембо и још тројица чланова олимпијске делегације ове афричке земље нестали су у недељу увече након свечане церемоније затварања Игара у Лондону, пренели су данас енглески медији.

Поред Мандемба, нестали су и његов тренер Ибула Масенго, боксерски тренер Блејз Беква и технички директор атлетског савеза Гај Нкита.

Сва четворица су виђена у недељу како, носећи кофере, напуштају олимпијско село.

Пре њих прошле недеље у Лондону је нестало и седморо спортиста из Камеруна. Ради се о петорици боксера, пливачу и фудбалеру.

Организациони комитет ОИ у Лондону обавестио је полицију о свим нестанцима, али је подсетио да ће се до новембра сматрати да су спортисти легално у Британији, пошто им тек тада истиче виза.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

уторак, 30. април 2024.
16° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво