Болт храбри Пауела

Неколико сати после победе у трци на 100 метара на Олимпијским играма у Лондону и одбране злата из Пекинга, Јамајчанин Јусеин Болт је преко Твитера послао поруку подршке повређеном сународнику Асафи Пауелу.

"Поштовање шефе... надам се да ћеш се убрзо опоравити... Ти си почео ову превласт Јамајчана", написао је нови-стари власник олимпјског рекорда - 9 секунди и 63 стотинке.

Пауел који је држао светски рекорд на 100 метара од 2005. до 2008. године, када га је оборио Болт, обновио је повреду препоне и завршио финалну трку као последњи.

Још није познато да ли ће Паул у петак трчати штафету 4x100 метара и помоћи сународницима да одбране злато са Игара 2008. године.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 16. јун 2024.
20° C

Коментари

Nena
Мамурлук – како преживети дан после
Cigarete
Шта ми се догађа с организмом кад престанем да пушим?
Decija evrovizija
Дечја песма Евровизије
ablacija
Шта је превенција за изненадне болести
Gdjj
Комшије