Кедира у Реалу

Ново појачање Реала из Мадрида је бивши везиста Штутгарта Сами Кедира. Висина трансфера је десет милиона евра. Промоција на стадиону Сантјаго Бернабеу очекује се већ у току дана.

Реал из Мадрида ангажовао је доскорашњег везисту Штутгарта и репрезентације Немачке Самија Кедиру, који је био један од најистакнутијих играча "панцера" на недавно завршеном Мундијалу, а висина трансфера би требала да буде око 10 милиона евра.

Презентација немачког фудбалера се очекује у наредних неколико сати јер је Кедира од среде у шпанској престоници где је присуствовао завршним преговорима.

Немачком везисти је уговор устицао за годину дана и управа немачког бундеслигаша била је принуђена да саслуша понуде.

По тврдњама упућених, када је стигла понуда Реала, Кедира се није више двоумио.

Кедира је по многима једно од откровења претходног Светског првенства на коме је одиграо све утакмице за "панцере".

Високи везиста постигао је победоносни погодак у мечу за треће место против Уругваја.

Сигурност на средини терена, подједнако добра игра у офанзиви као и у дефанзиви, као и физичка спремност су особине које одликују овог фудбалера. Такав тип играча је управо оно што је нови тренер Реала Жозе Мурињо тражио и очигледно нашао.

Број коментара 2

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 18. мај 2024.
25° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара