Нађ: Могу да будем задовољан испуњеним циљем, не и укупно

Тренер фудбалера Партизана Алберт Нађ рекао је након победе црно-белих на Бановом брду да може да буде задовољан испуњеним циљем, али не и игром свог тима у првом полувремену.

Фудбалери Партизана победили су Чукарички резултатом 1:0 у шестом колу плеј-офа Суперлиге Србије и рунду пре краја шампионата осигурали другу позицију на табели која води у квалификације за Лигу шампиона.

"Могу да будем задовољан испуњеним циљем, али не могу да будем задовољан укупно, поготово са првим полувременом где сми имали помоћ ветра, а нисмо играли онако како смо тражили, односно како смо хтели", рекао је тренер фудбалера Партизана Алберт Нађ после меча на Бановом брду.

Нађ је још једном похвалио голмана Партизана Александра Јовановића.

"Још једном морам да поменем Ацу Јовановића који ове сезоне фантастично бранио. И данас у првом полувремену одбранио је три или четири сигурна гола. Опет, одиграли смо друго полувреме добро тактички, чекали смо своју прилику и мислим да Чукарички није имао неку изгледну шансу у другом делу, можда пред крај из неког прекида. Све у свему, честитке играчима јер они су најзаслужнији за ово", рекао је Нађ.

Нагласио је да му је драго што су црно-бели прекинули лошу традицију и после три године победили на Бановом брду.

субота, 01. јун 2024.
25° C

Коментари

Nena
Мамурлук – како преживети дан после
Cigarete
Шта ми се догађа с организмом кад престанем да пушим?
Decija evrovizija
Дечја песма Евровизије
ablacija
Шта је превенција за изненадне болести
Gdjj
Комшије