Рафа води Маскерана

Навијачи "црвених" одахнули су када су чули да Реал одустаје од Стивија Џија. Међутим, нове главобоље задаје Маскерано, који жели у Интер.

Рафа Бенитез, осим што се замерио власницима Ливерпула и појединим фудбалерима, на добром је путу да зарати и са навијачима тог клуба. Разлог - жели да одведе Хавијера Маскерана.

Претходне године, Ливерпул је на једвите јаде задржао борбеног Аргентинца у тиму. Међутим, ове ће изгледа морати да га продају.

Први у реду јесте милански Интер, који је преузео доскорашњи тренер Маскерана у Ливерпулу, Рафа Бенитес.

Агент аргентинског фудбалера рекао је острвским медијима да би Маскерано волео да се придружи Рафи у граду моде. Бенитес је и довео Маскерана у Ливерпул из Вест хема, а био је у његовом тиму један од носилаца игре.

"За њега би то било остварење сна. Размислите... Најјачи тим на свету га жели, тим у којем има много пријатеља Аргентинаца, и тим који води његов добар пријатељ", рекао је Маскеранов агент.

Аргентинац има уговор са Ливерпулом до 2012. године, али је сва прилика да ће се „црвени" одрећи услуга сјајног фудбалера, пре свега због пара.

Нови тренер Рој Хоџсон има много проблема са буџетом, јер је Ливерпул у дуговима до гуше. Више од 20 милиона, колико сматрају да могу да добију за Маскерана, итекако би добро дошло у формирању новог тима.

Рафа Бенитес, са друге стране, има одрешене руке, коначно, бар што се пара тиче, па по сваку цену жели да освежи средину терена. А Маскерано би ту одлично послужио.

"Да је до Хавијера, лако би се дошло до договора. Али има уговор са Ливерпулом, па клубови морају прво наћи решење", додао је агент Аргентинца.

Бенитес није једини који обожава Маскерана. Дијего Марадона, одмах по преузимању националног тима, рекао је да има „Маскерана, и десет играча на терену", чиме је јасно ставио свима до знања да је Борбени везњак најбитнији играч у његовој екипи.

Број коментара 2

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 18. мај 2024.
14° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара