Тоти: Погрешио сам

Капитен Роме Франческо Тоти рекао је да је погрешио што је на финалној утакмици Купа Италије шутнуо Марија Балотелија, али да је то учинио јер га је нападач Интера провоцирао.

Интер је у среду освојио Куп Италије после победе над Ромом од 1:0. Тоти је три минута пре краја утакмице шутнуо Балотелија и добио црвени картон.

"У среду увече сам направио грешку и то не поричем. Али, и наше претходне утакмице са Интером биле су пуне контроверзи. Осим тога, спорне судијске одлуке су увек ишле на нашу штету", навео је Тоти у колумни коју пише за Коријере дело спорт.

Тоти, који није желео да помене Балотелијево име у колумни, рекао је да је нападач Интера током утакмице провоцирао фудбалере Роме.

"Током утакмице нас је провоцирао, а то се догађало и на прошлом мечу. Тада се исплазио (Кристијану) Панучију, а и радовао се после гола испред трибине на којој су били смештени наши навијачи", рекао је он.

"Балотели то ради и у Италији и на европским утакмицама, а то је зато што највероватније није добро прихваћен у свом тиму, али ни у репрезентацији. Сви мисле да је проблематичан", додао је Тоти.

Тоти је рекао да ће прихватити казну Фудбалског савеза због црвеног картона.

"Погрешио сам и бићу кажњен, али чудно се осећам. После мог старта, ниједан саиграч га није подржао. Такве ствари вас терају на размишљање", рекао је он.

С друге стране, Балотели тврди да га је капитен Роме вређао на расној основи. "Црнац. Рекао ми је да сам црнац", изјавио је Балотели за Газета дело спорт.

Балотелијев агент Мино Рајола рекао је да његов клијент није вређао капитена Роме и да би због искључења Тоти требало да добије шестомесечну суспензију.

"Марио се заклео да није никога увредио. Рекао је 'престани са шутирањем, ниси дете, играјмо фудбал'. И ништа више од тога. Мислим да су расисти незналице. Ако је то урадио с предумишљајем, требало би да добије шестомесечну суспензију, а не да га казне неиграњем у Купу", рекао је Рајола.

Број коментара 4

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 18. мај 2024.
13° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара