Балотелија хтели да убију!?

Балотелијев агент Мино Раиола, највећи заговорник нападачевог одласка из Интера, испричао је медијима да је Балотели недавно затекао одшрафљене завртње на точковима свог аудија, другим речима "да је могао да погине да није видео то на време".

"Пре неколико дана, неко је одврнуо завртње на његовом аутомобилу. Да није случајно приметио то, могао је да погине при већој брзини", рекао је Раиола медијима. "Не можемо никако да наставимо овако. Под овим условима, Марио сигурно неће остати у Интеру наредне године, то вам гарантујем".

Да подсетимо, нетрпељивост између "Курве Норд" (северне трибине) и Балотелија почела је још јесенас, када је фудбалер признао да навија за највећег ривала, Милан, а потом је све постало још горе када је отишао на утакмицу Милан - Манчестер јунајтед. Касније, у једној ТВ емисији, Балотели је обукао дрес Милана не знајући да га снима камера, а све је експлодирало када је у великој победи Интера над Барселоном (3:1) ушао пред крај и почео да ратује са навијачима, притом је играо испод сваког нивоа и на крају бацио дрес на траву и изашао...

Тада је било "фрке" на паркингу Меаце, када су навијачи покушали да се докопају Балотелија.

Изгледало је да су се страсти смириле када је Интер изгубио у Барселони (0:1), али прошао у финале Лиге шампиона, после 38 година. Балотели, од првог меча са Барсом, није у такмичарском погону Жозеа Муриња, али је путовао у Барселону и по слетању на милански аеродром изјавио је да је први пут плакао због фудбала.

У сузама се извинио навијачима Интера за своје поступке и рекао да се "радује сваком успеху тог клуба док је играч Интера". Два дана касније...

"Марио није љут на навијаче, нити на саиграче, али очигледно је да проблем са клубом није решен. Не знам када ће његов статус бити разматран. Балотели се извинио, али то неко у клубу не жели да разуме. Они не желе да га схвате", поново подиже тензију Раиола.

Менаџер је потом нагласио да је највећи проблем у односу између Балотелија и Муриња.

"Обећао сам да нећу ништа да причам док не буде одигран реванш у Барселони, али видим да је Мурињо већ говорио о Балотелију у уторак, дан пре утакмице. Сада је неопходно да причам са клубом. Морам да браним интерес мог клијента. Питаћу Моратија да ли ће Мурињо и наредне сезоне водити екипу. Од тога ће много зависити. Практично од Моратија зависи да ли Балотели остаје", ставио је Раиола руководство Интера пред свршен чин.

Занимљиво, Раиола је менаџер и Златану Ибрахимовићу, који је прошлог лета прешао из Интера у Барселону у замену за Самјуела Етоа и доплату од 45 милиона евра! Готово сви медији у Европи, пред крај ове сезоне и нарочито после двомеча Интера и Барсе, слажу се да је то био један од најбољих потеза Интера у скоријој историји, јер је екипа добила Етоа и новац за Веслија Снајдера, Дијега Милита, Тијага Моту, Лусија...

"Ибра се не каје. Он је свесно желео трансфер у Барселону, пре него што је то било ко знао. Шпанци га сада критикују и то је нормално. Када изгубите, новинари вас нападају, када победите, ви сте за њих херој. То није лепо, али је део посла", прокоментарисао је Раиола.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 18. мај 2024.
14° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара