Принца Рима воле сви

Капитен Роме Франческо Тоти изабран је за најбољег активног фудбалера Италије у анкети дневника "Газета дело спорт" у којој је учествовало 100 одабраних представника италијанског фудбала, политике и културе.

Добитник ласкавог признања навео је да посебну важност овој победи даје чињеница да су га најбољим прогласиле личности из различитих сфера друштвеног живота Италије.

"Доказаћу да је њихов суд био исправан", поручио је 33-годишњи Тоти који је према гласовима испитаника био успешнији од саиграча из Роме Данијела де Росија и играча Милана Андреа Пирла.

Тоти је у дресу Роме одиграо 434 утакмице и постигао 188 голова, док је боје "азура" бранио 58 пута уз учинак од девет погодака.

Услед здравствених проблема узрокованих повредом колена ван терена је од 14. фебруара и највероватније неће бити у прилици да у недељу на домаћем терену помогне Роми у дербију 27. кола националног Првенства против Милана.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 19. мај 2024.
18° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара