Читај ми!

Рукометаши Партизана освојили треће место у Суперлиги

Рукометаши Партизна савладали су Динамо из Панчева 31:21 у утакмици за треће место у Супер рукометној лиги Србије.

Рукометаши Партизана нису поновили прошлогодишњи резултат, друго место у Суперлиге, али су освајањем Купа Србије ипак прекинули једанаестогодишњи пост без трофеја.

Црно-бели су поражени од Металопластике из Шапца 2:1 у полуфиналу плеј-офа, међутим у мечу за треће место били су бољи од панчевачког Динама. 

Утакмица Партизан - Динамо била је последња за Уроша Којадиновића у црно-белом дресу, будући да ће од наредне сезоне играти за Тулуз.

Партизан је питање победника решио практично у првом полувремену 16:8. До краја меча црно-бели су рутинском игром стигли до победе.

У тријумфалном тиму Никола Зечевић и Иван Мићић су постигли по шест голова, Урош Којадиновић четири, а Вељко Поповић, Стефан Шапоњић и Немања Обрадовић по три. Лука Арсенић је сакупио 13 одбрана, од тога три седмерца.

Милан Павловић постигао је шест погодака, а Радован Остојић и Илија Богдановић су по три пута затресли мрежу Партизана. Милан Косановић је имао 11 интервенција.

Партизан је последњи пут био шампион Србије 2012. године.

Подсетимо, финална серија између Војводине и Металопластике почиње у Новом Саду 20, а реванш је 26. маја. Финале се игра на две добијене утакмице.

недеља, 02. јун 2024.
25° C

Коментари

Nena
Мамурлук – како преживети дан после
Cigarete
Шта ми се догађа с организмом кад престанем да пушим?
Decija evrovizija
Дечја песма Евровизије
ablacija
Шта је превенција за изненадне болести
Gdjj
Комшије