Дел Боскеа брину трансфери

Селектор фудбалске репрезетнације Шпаније Висенте дел Боске признао је да га брину спекулације о наводном трансферу Сеска Фабрегаса из Арсенала у Барселону.

Фабрегас је у Арсенал и стигао из Барселоне 2003. године, а медији тренутно увелико спекулишу о његовом повратку у тај каталонски клуб што би, према Дел Боскеовом мишљењу , могло да деконцетрише репрезентативца Шпаније пред Светско првенство у Јужној Африци.

"Желимо га концетрисаног на игру, не на трансфер", истакао је Дел Боске.  Селектор Шпаније је такође демантовао да се тренер другог енглеског клуба Ливерпула, Рафаел Бенитес жалио због повреде нападача Фернанда Тореса

Бенитес је наводно казао да се Торес често повређивао током извршавања репрезентативних обавеза.  "У томе нема истине. Бенитес и ја имам сјајан однос", навео је Дел Боске.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 25. мај 2024.
26° C

Коментари

Nena
Мамурлук – како преживети дан после
Cigarete
Шта ми се догађа с организмом кад престанем да пушим?
Decija evrovizija
Дечја песма Евровизије
ablacija
Шта је превенција за изненадне болести
Gdjj
Комшије