"Бед блу бојси" против регионалне лиге

Динамови "бед блу бојси" неће регионалну фудбалску лигу. Против оваквог такмичења борићемо се свим средствима, поручују БББ. Словенци нуде "Турнир шампиона" за испипавање пулса јавности.

Најватренији навијачи загребачког Динама, "бед блу бојси", који су претходних година клубу за који навијају доносили много више штете него користи, оштро су се супротставили формирању регионалне фудбалске лиге, наводећи да ће се против таквог такмичења "борити свим средствима".

"Удруга навијача Динама жели овим путем поручити да НИКАДА неће подржати нити један облик натјецања или регионалну лигу у којој ће НК Динамо наступати заједно са клубовима из Србије, Црне Горе и Републике српске.

Ово се наравно не односи на Лигу Првака или Лигу Уефе", наводи се на сајту "бед блу бојса".

"Бед блу бојси" су, такође, најавили да ће "свим средствима борити против таквог натјецања и наступа НК Динамо у истоме".

Реакција Динамових навијача уследила је свега неколико дана пошто је први човек тима са Максимира Златко Мамић подржао идеју о овом пројекту, рекавши да је регионално такмичење једина шанса клубовима са територије бивше Југославије да постигну боље резултате у Европи.

Идеју је, међутим, одбацила већина клубова без којих би читава ова лига била прилично бесмислена, док је УЕФА саопштила да је "интересује свака лига која може донети добро фудбалу".

"Да бисмо о овој идеји могли мало озбиљније да разговарамо, потребни су нам неки материјали. Дајте конкретан предлог па ћемо опет сести за сто", пишу загребачки медији цитирајући неименованог званичника Уефе.

Словенци, који такође желе да се укључе у овај пројекат, понудили су да у мају следеће године организују Турнир шампиона, како би се "испипао" пулс јавности, медија, спонзора и гледалаца у вези са могућом будућом регионалном лигом.

Број коментара 58

Пошаљи коментар
Види још

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 23. мај 2024.
19° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара