Аргентинци размишљају о утакмици са Србијом

Фудбалски савез Аргентине (АФА) заинтересован је да у Европи 18. новембра одигра пријатељску утакмицу, а као иделани партнери за тај меч наводе се селекције Србије и Словачке.

Новинар агенције "Ројтерс" подсећа да су челници Афе заказали пријатељски сусрет са Шпанијом у Мадриду 14. новембра и да сада ужурбано траже противника за следећи термин.

Бараж мечеви за Првенство света у Јужној Африци заказани су за 14. и 18. новембар, па тимови који су већ обезбедили учешће на Шампионату те датуме могу да искористе за играње пријатељских утакмица.

Челници Афе најављивали су да ће им 18. новембра притивник бити репрезентација Хрватске, али су касније, како се наводи, одустали од уговарања те утакмице.

Репрезентација Аргентине, коју предводи један од најбољих светских фудбалера свих времена Дијего Марадона, обезбедила је пласман на Шампионат света у последњем колу јужноамеричке зоне квалификација, када је победом против Уругваја у гостима обезбедила четврту позицију која води директно на СП, док су Словачка и Србија биле прве у својим групама.

Број коментара 12

Пошаљи коментар
Види још

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

понедељак, 29. април 2024.
° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво