Читај ми!

Теја Дора: Припреме за Малме почеле, једва чекам да промовишем Србију и рамонду

Седам дана након што је победила на „Песми за Евровизију“, Теја Дора каже да су утисци после тријумфа коначно почели да се слежу, али да је и даље узбуђена због тога што ће у Малмеу представљати Србију.

Упркос томе што се врло брзо издвојила као један од фаворита, млада певачица рекла је, гостујући у Шареници, да ниједног тренутка није била сигурна да ће победити, а у неким тренуцима и помало скептична.

Шеф српске делегације Урош Марковић подсетио је да је „Песма за Евровизију“ постигла изузетан успех и рекордну гледаност.

„Знали смо да ће бити гледано, али смо заиста померили границу ове године. Желео бих да захвалим свим колегама који су месец дана на Кошутњаку марљиво радили уз одличну енергију што се на крају и видело“, додао је Марковић.

Теја Дора није желела много да открива какве ће промене унети у наступ у Малмеу.

„Променићемо шта буде требало и прилагодити. Већа је сцена и још важнији наступ“, навела је српска представница на „Песми Евровизије“.

Делегација из Србије за Малме креће 26. априла, а већ наредног дана заказана је прва проба, пошто Теја Дора наступа у првом делу првог полуфинала.

Планирано је и да се Теја Дора појави на неколико наступа пре саме „Песме Евровизије“ – у Амстердаму, Лондону, Барселони, Мадриду, како би се боље представила европској публици.

Једва чека, како каже, да посети неке од поменутих градова и да се дружи са обожаваоцима „Песме Евровизије“, као и да им објасни шта тачно значи и представља цвет рамонда о ком пева.

недеља, 19. мај 2024.
18° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара